O nama

Radio Terezija

Od Kalnika na zapadu do Papuka na istoku, od Bilogore na sjeveru do Moslavine na jugu, pa i dalje … Radio Terezija zrakom i internetom svakodnevno dopire do vas u vašim domovima, vozilima, radnim mjestima, iseljeništvu ili do Bjelovaraca u mirovnim misijama.

'Kraljevski grad po mjeri čovjeka', 'među 20 najpoželjnijih za život u Hrvatskoj', 'treći po uređenosti u kontinentalnoj Hrvatskoj', izgrađen po uzoru na staru gradsku jezgru talijanskog Torina, po svemu europski od nastanka, Bjelovar od 2005.godine ima radio koji je u svim svojim segmentima radio po europskim standardima. Na bjelovarsko-bilogorskom području, jedina smo moderna radio postaja koja emitira komercijalnu i domaću i stranu glazbu primjerenu i traženu od publike modernog svjetonazora. Obraćamo se i slušani smo u populaciji 20-50 godina.

Prednost koju imamo pred regionalnim i nacionalnim radijima, a to je lokalna informacija, od sada još pojačavamo! Od vrtića do svake udruge, kulturne, sportske ili one za istraživanje rude i gubljenje vremena ... ništa se u našem gradu nije dogodilo, ako se nije čulo na Tereziji.

Uostalom, ako 41.000 stanovnika našeg područja sluša Radio Tereziju, želi li itko išta raditi, ako mi to nismo objavili?

Logo download

Upoznajte naš tim

Danijela Vusić

Ona sve zna i nije ju sram to i dokazati: financije, prodaja, glazba, rast ili pad cijena, najnoviji vic, što jesti, a što ne, kamo ići, koga pitati, a autentičnom snimkom je dokazala i da zna voziti traktor – onaj veliki! Ako netko od nas u tijeku dana ne zna što bi radio, nema problema, ona će nam uvijek naći posla. To joj je i u opisu posla, ipak je naša direktorica!
Hvali se da ima člansku izkaznicu broj 1 kluba obožavatelja ponedjeljaka (znamo, ni nama nije jasno??!). A ipak i u ostale dane u tjednu se trudi nekoga izbaciti iz šihte, sve kako bi se dočepala etera. Bitno joj je da uvijek pri ruci komad(-ićak) čokolade, i to ne bilo kakve – one s cijelim lješnjacima.

Branimir Kuretić

Britka jezika i duboka glasa… hmmmm, a tek stasa.. Kad sjedne za mix pult i mikrofon, to je kao da promatrate kapetana Kirka iz Zvjezdanih staza kad suvereno upravlja Enterprise-om. Sve ima pod kontrolom, ništa mu ne može promaknuti i ništa ga ne može zbuniti. Ne poznaje riječ „problem“. Prvi je na izvoru dobre glazbe, informacija i zabave – i rado sve dijeli s vama.
S njim nikad nije oblačno, a ako vani i jê – on zna manevre kako izbjeći sivi oblak i dovesti vas na sunce. Sjedi u vašem uredu, vozi se s vama u autu, podijeli gablec, odradi najvažnije sastanke, telefonira, popije kavu i napravi plan za kvalitetniji život. Uz Branimira je svaka gradska špica kao četvrtkom. Gužva u gradu ipak neće rezultirati gužvom u eteru, jer će on sve to razbucati i posložiti kako je najbolje. I da, on je stvaran, on postoji, on je uvijek dobro raspoložen, ponekad provokativan, ali brižan i tu je za vas. Svaki dan samo na 99,2 i 93,9 MHz.

Ivanka Vrhovnik

Našoj veseloj Ivki najbolje bi pristajao epitet - Brza jer je u vrlo kratkom roku u stanju napraviti barem pet stvari koje su drugima gotovo nezamislive. U isto vrijeme piše vijesti, uzima izjave, organizira program i još nas sve nadglasa. Da, i to se događa! Ponekad je tome možda uzrok i prevelika količina adrenalina, no puno toga je i u karakteru naše Ivke koja svojom veselom naravi donosi sunce u redakciju, ali i u eter.
Nema toga u što ona nije upućena kada su gradske i županijske novosti u pitanju pa je za neke stvari najbolje nju upitati. Gladna ne funkcionira dobro pa u blizini mora biti naranča, a može i keksić. Uvijek je na usluzi kolegama, a najdraže riječi i izrazi su joj: „onako“, „zar ne“ i „sigurna sam“ pa ih često i koristi, iako vrlo spretno barata i ostatkom vokabulara. Većinom ipak bez greške možete ju čuti u našim vijestima svakih sat vremena na pola sata, samo na 93,9 i 99,2 MHz.

Marina Lalić

Naš cvijetak! Vesela pričalica kojoj svi povjeravaju svoje tajne. Ono korisno, bitno i zabavno dijeli s vama. Prijateljica kakvu tražite, suradnik na kojeg se oslanjate, član obitelji koji uvijek brine i pazi, susjeda koja uvijek ima šećera za posuditi, profesorica koja pojasni domaću zadaću. U njenom društvu dan ljepše prolazi, obveze se lakše izvršavaju, hrana ima bolji okus i cvijeće još intenzivnije miriše.
Zna tko i što je tema dana, tko je s kim, tko nije, tko radi, a tko zabušava, gdje je najbolji tulum, a gdje najmirniji odmor, zna kako poraditi na kvaliteti života i što nam to nosi sutra. Uz sve Marinine kvalitete, posebnost je i njen korak po radiju – uvijek izgleda drugačije. Naime, još uvijek brojimo koliko to cipela ima! Do kojeg smo broja ono došli?? Aha... nije stalo na papir…

Tatjana Uzelac

Naša Tatjana, odnosno kako je mi od milja zovemo Tajči, vrijedna je kao pčelica i marljivo prikuplja sve informacije bilo da se radi o onima informativnog, edukativnog, zabavnog ili sportskog tipa. E, sad kad smo već spomenuli sport - Tatjana je tata-mata za sport u našem gradu i šire. Jedina je u našem ženskom timu koja zna što je to zapravo nogomet i sportske prognoze ima u malom prstu. No, i sve ostalo čega se Tatjana dotakne odrađuje u maniri pravog profesionalca.
Uvijek vedra i nasmijana, puna suosjećanja, te osoba na koju se možete osloniti - takva je naša Tajči. A, i jako je radoznala pa ćete je često sresti na ulicama našeg grada kada će vas pitati što mislite o važnim i zanimljivim temama o kojima svakodnevno razgovaramo.
Poroka nema - osim čokolade, pa bi svaku dobru šniclu Tajči rado s vama zamijenila za dobar komad torte ili malo čokolade koja će je učiniti još radosnijom i prpošnijom kad uđe u eter.

Antonia Pavleković

Ona ima sve, lijep stas, sjajan glas, britak jezik, ali i pregršt pozitivne energije. Kad se naša Tonka nasmije, povlači lavinu koja automatski osmijeh izvlači na lica svih nas. Vrijedna i spremna pomoći, poput spužve upija informacije koje kolaju sa svih strana. A sve što je Vama bitno, ona će Vam reći i prenijeti, otvoreno i iskreno – Vama na korist i znanje!
Slano, krto i masno, njezin je recept za sreću. Jednostavno i skromno, upravo takva je naša Antonia. Puna ljubavi za svakoga, najviše ju veseli kada vidi sreću u očima dragih ljudi, a da oni upravo takvi i budu potrudit će se sama, jer kad se najmanje nadate, priredit će vam iznenađenje u stilu svojstvenom samo njoj. Bjelovarčanka u srcu i duši, domaća tvornica smijeha i pozitive - ma, teško je riječima opisati sve ono što Antonia zapravo je, stoga, budite uz nju na 93.9 i 99.2 jer ona će vam eter obojati najljepšim bojama i uljepšati svaki dan!!

Kasandra Fučijaš

Kasandrina fotka govori više od tisuću riječi... „Kes od uha do uha“ najbolje je oružje protiv svega lošeg, a naša draga "alternativka" svojstvena samoj sebi, osmijeh i pozitivu zna i preko etera prezentirati i jasno dočarati.
Dobar prijatelj, odlična radna kolegica, ispunjava sve zadatke u roku, a ako nije zadovoljna samom sobom i odrađenim, trudit će se do srži da to i promijeni. Na bolje, naravno.
Njezin recept za sreću je dobra crna kava, sati ispunjeni odličnom mjuzom (kako ona voli reć') i dan ispunjen do maksimuma, jer ne voli dosadu.
Sportiva je njezin svakodnevni look u koji ubaci tu i tamo koje dobre šuze i naša Kasa spremna je za akciju! Njezin pristup životu totalno je mladenački i optimistični i takvu energiju prenosi i na druge oko sebe. Tako je i s eterom. Nikada se ne predaje, bez obzira na rezultate. Svojom energijom, karizmom i dinamičnošću u stanju je pokrenuti sve oko sebe! Zna biti vrlo zaigrana i velika je avanturistica koja uvijek gleda naprijed, a rijetko u prošlost. Impulzivna, buntovna, slobodoumna, entuzijastična, odvažna, samouvjerena, nesputana, živahna, zabavna, tvrdoglava, temperamentna, prkosna - sve je to Kasandra. Upoznajte je sami na 99.2 i 93.9 MHz od utorka do subote...